Eveniment

Șase copii accidentați pe trecerea de pietoni

Şase copii au fost loviţi de un autoturism miercuri seară, 21 decembrie, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

Copiii loviți de mașină au între 11 şi 14 ani. La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD şi trei ale SAJ.

Un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital, iar cel de-al şaselea a fost dus la spital de familie.

Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere.

”Miercuri, în jurul orei 22.00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, un conducător auto a accidentat şase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei. La scurt timp, în urma declanşării activăţilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzăneşti, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier”, a transmis IPJ Hunedoara.

Șoferul va fi dus la sediul Poliţiei, pentru cercetări, şi i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: