Eveniment

Șapte microbuze de persoane nu mai au drept de circulație

Polițiștii gorjeni au verificat în ultima săptămână un număr de 860 autovehicule de transport marfă, fiind aplicate 286 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002.

“În ceea ce privește transportul public de persoane, au fost verificate de 433 autovehicule, fiind aplicate 75 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002. În 7 cazuri s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculelor”, a comunicat IPJ Gorj.

De asemenea, conducătorii auto au fost testați atât cu aparatul etilotest cât și cu aparatul drug test, fiind depistat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

“În peroada analizată nu a fost înregistrat nici un eveniment rutier soldat cu victime omenești, în care să fie implicați conducătorii autovehiculelor destinate transportului publice de marfă și persoane. Astfel de acțiuni vor fi efectuate în permanență de către polițiști pentru prevenirea evenimentelor rutiere”, a mai specificat sursa citată.

 

Vizualizări: 945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: