Actualitate

Săptămână decisivă pentru angajații CEO! Minerii și energeticienii vor afla câți bani vor primi din economia la fondul de salarii

Cei aproximativ 10 mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia vor afla în această săptămână ce sumă de bani urmează să primească din economia la fondul de salarii.

Administrația CE Oltenia și liderii de sindicat se vor întâlni în cadrul Comisiei Mixte la mijlocul acestei săptămâni, ocazie cu care șefii companiei energetice le vor prezenta sindicaliștilor suma de bani pe care o va acorda salariaților.

Pe surse a apărut varianta că venitul pentru angajații producătorului de energie va fi de aproximativ patru mii de lei brut, mai mare decât cel de anul trecut, atunci când minerii și energeticienii au primit doar 3.200 de lei brut.

Reprezentanții salariaților au anunțat că nu vor fi de acord cu o sumă mai mică de patru mii de lei pentru oamenii pe care-i reprezintă, mai ales că CE Oltenia a încheiat anul pe profit și au existat câteva mii de pensionări în cursul anului 2023, fapt ce a generat o sumă consistentă la economia fondului de salarii.

 

Vizualizări: 4,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: