Eveniment

Salvați din incendiu de doi polițiști 

Doi vârstnici au fost salvați în ultimul moment dintr-o casă incendiată. Evenimentul a avut loc în localitatea Jiana Veche, judeţul Mehedinţi.

Doi agenţi de poliţie, primii care au ajuns la locul unui incendiu, nu au mai așteptat pompierii și au intrat în casa aflată în flăcări, de unde au salvat cei doi soți, aceștia fiind scoși pe braţe.

”25 iulie 2023, ora 02:00, un apel de urgenţă avea să anunţe un incendiu la o locuinţă din localitatea Jiana Veche. Echipajul format din agent şef de poliţie Vîlvoi Elvis şi agent de poliţie Vlădica Daniel s-a deplasat de urgenţă la adresa indicată de dispecer. Când au ajuns acolo cei doi colegi au observat că focul se manifesta violent şi cuprinsese accesul în locuinţă”, a transmis, miercuri seară, IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că cei doi poliţişti au reacționat imediat, spărgând uşa pentru a putea pătrunde în locuinţă şi a vedea dacă se află vreo persoană.

”Acolo, cei doi agenţi au înaintat prin fumul dens şi într-una din camere au găsit două persoane, o femeie de 72 de ani şi un bărbat de 74 de ani, care dormeau în momentul izbucnirii incendiului. Secundele se scurgeau, iar focul pusese stăpânire pe întreg imobilul, iar în acel moment Elvis şi Daniel s-au uitat unul la altul şi fără să-şi  spună ceva, amândoi au ştiu ce au de făcut: să îi salveze pe cei doi bătrâni”, a mai transmis sursa citată.

Cei doi poliţişti i-au luat în braţe pe cei doi vârstnici şi i-au scos în afara locuinţei.

”La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical care i-a evaluat cele două persoane, neimpunându-se transportul la spital”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii prezenţi la eveniment au lichidat incendiul.

Vizualizări: 812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: