Actualitate

Salariat Minprest: E o harababură totală!

"E o harababură totală și oamenii nu știu ce se va întâmpla cu locurile lor de muncă din 2025 încolo!" Afirmă acest lucru sindicalistul Cosmin Bivolaru, de la Minprest, care mai trage un semnal de alarmă privind soarta oamenilor care lucrează în minerit, dar decidenții din Ministerul Energiei sunt ocupați cu campania electorală. 

 

A fost repornit un grup de la Termocentrala Turceni și au fost chemați de acasă salariați de la Minprest. "Când e nevoie, îi cheamă de acasă. Când nu, îi trimit acasă", a declarat Cosmin Bivolaru. 

 

"Au fost chemați de acasă cei care lucrează la reparații. E vorba de jumătate dintre ei, dar continuă mesajele să lucreze în weekend. Când e nevoie de Minprest, veniți de acasă, când nu e nevoie, plecați acasă. Legile sunt făcute doar pentru închidere", a spus Cosmin Bivolaru, lider de sindicat la Minprest. 

 

Salariații de la Minprest sunt în ceață. Nimeni nu le spune nimic despre ce soartă vor avea de anul viitor. "Politicienii așteaptă să treaca campania și nimeni nu zice nimic. Oamenilor nu le spune nimeni nimic. Din 2025, se închide, dar cu oamenii ce se întâmplă? E o harababură totală", a concluzionat sindicalistul la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: