Diaspora

S-a stins din viață la doar 19 ani, după două zile de agonie

O tânără româncă în vârstă de doar 19 ani s-a stins din viață în Italia după două zile agonie.

Tânăra în vârstă de doar 19 ani a fost victimă a unui accident auto grav care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Ceretto di Carignano, provincia Torino din Italia. Cristina s-a stins din viață miercuri după-amiază, la spitalul din Torino, după două zile de agonie, a informat stiridiaspora.ro.

Românca avea domiciliul în Lombriasco unde locuia împreună cu părinții, o soră și un frate.

În momentul accidentului se afla cu două prietene într-un autoturism atunci când acesta a ieșit de pe drum, răsturnându-se pe un câmp de-a lungul drumului provincial. Mașina s-a ciocnit violent cu stâlpii liniei de telefonie iar tânăra, care stătea pe bancheta din spate, a suferit răni grave care i-au cauzat moartea la două zile de la accident.

Situația celorlalte două fete, transportate la Santa Croce di Moncalieri, este stabilă, acestea suferind răni mai puțin grave. Prietena Cristinei, o tânără în vârstă de 23 de ani, care conducea mașina, riscă acum să răspundă pentru acuzația de omor.

Cauzele accidentului în care nu au fost implicate alte autovehicule sunt acum în curs de investigare de către carabinierii companiei Moncalieri.

Vizualizări: 1,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: