Eveniment

S-a răsturnat cu mașina în curtea unei case 

Un tânăr de 28 de ani din Rovinari nu a oprit la semnalele polițiștilor în timp ce conducea pe DJ 675 Țicleni, ulterior răsturnându-se cu mașina în curtea unei case.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țicleni au fost sesizați duminică, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 675 Țicleni a avut loc un eveniment rutier cu victime. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că accidentul a fost produs de un bărbat de 28 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Țicleni. Acesta, anterior accidentului nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea în direcția Peșteana Jiu aproximativ 5 kilometri, iar într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a acroșat un parapet de protecție și s-a răsturnat, planând pe plafon în curtea unei locuințe, după cum au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În mașina care s-a răsturnat se aflau două persoane, un tânăr de 25 de ani, din orașul Rovinari, pasager în autoturism, fiind rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Vizualizări: 1,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: