Social

Să o ajutăm pe Antonia să ducă o viața normală!

O tânără elevă de la Colegiul Național "Ecaterina Teodoroiu" din Târgu-Jiu are nevoie de ajutorul nostru. Antonia are 17 ani și suferă de scolioză toraco-lombară, boală care din nefericire, a răpus-o pe mătușa ei la vârsta de 42 de ani.

Chiar dacă boala nu pare atât de gravă, pe lângă durerile cumplite, aceasta poate duce la cifoscolioză și precum în cazul mătușii Antoniei, la stop cardio-respirator și din păcate, deces.

Antonia are nevoie cât mai repede de 4500 de euro pentru a se putea opera la spitalul de copii "Victor Gomoiu", instituție ce o poate opera doar până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Mai jos, am lăsat mesajul pe care Antonia l-a urcat pe rețelele de socializare, în căutare de ajutor. Cu toții, din puținul nostru, o putem ajuta să ducă o viață normală și să își îndeplinească promisiunea, aceea de a ajuta cât mai multe persoane aflate în situația ei.

"Bună ziua!

Numele meu este Militaru Antonia și am 17 ani. Am o problemă de sănătate, mai precis scolioză toraco-lombară și am nevoie de 4.500€ pentru 2 tije și șuruburile care îmi vor fi băgate în coloană. 

Am descoperit această problemă la vârsta de 10 ani. Am purtat corset ortoped, am făcut kinetoterapie și înot până la vârsta de 14 ani, dar scolioza mea avansa în continuare. În momentul actual, ea a ajuns la 51 de grade. Am nevoie de aceasta operație cât mai curând, deoarece voi împlini 18 ani și spitalul de copii “Victor Gomoiu” nu va mai putea să mă ajute cu operația. 

Domnii doctori de specialitate ortopedică mi-au spus de când am descoperit scolioza că este genetică. Mătușa mea a avut această problemă, însă foarte avansată. În 2019 am pierdut-o pe matușa mea la doar 42 de ani; ea făcând un stop cardio-respirator, remarcându-se o cifoscolioză de 120 de grade. Doctorii au spus despre coloană că i-a apăsat plămânii și inima, astfel provocându-se acel stop cardio-respirator.

Nefăcând această operație știu ce mă așteaptă în viitor, inclusiv durerile insuportabile care ar fi. Îmi amintesc că mătușa mea dormea pe un scaun, deoarece nu putea să stea întinsă. Nu-mi doresc să trec prin aceste dureri crunte, de aceea am nevoie de aceasta operație!

La rândul meu, voi pleca pe un drum greu, îmi doresc să ajut, așa cum pot, cât mai multe persoane care suferă de aceleași probleme."

Antonia a realizat un scurt video în care a prezentat situația sa, pe care îl puteți viziona accesând link-ul atașat mai jos.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2996851843967686&id=100009286988392

Cont pentru donații:

RO23BTRLRONCRT0497998601

Militaru Antonia-Iuliana-Mădălina

Vizualizări: 5,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: