Actualitate

Romanescu: La Urbanism, am schimbat 80% din personal

“La Urbanism, am schimbat 80% din personal” O spune primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, în timp ce e atacat continuu de prefectul care a terminat temele de campanie și acum le ia la rând, în buclă. Din lipsă de idei și ocupație, că a „rezolvat” deja toate problemele din Prefectură și din județ de când l-a pus senatorul Iordache prefect.

Primarul Marcel Romanescu spune că a schimbat aproape toată echipa de la Urbanism. Sunt angajați veniți prin transfer chiar și din județul Vâlcea, pe care, subliniază primarul, nu îi poate acuza de vreo cârdășie care să ducă la blocarea proiectelor și investițiilor din oraș așa cum e acuzat dinspre Prefectură.

“La Urbanism, am schimbat 80% din personal. 80% din foștii angajați au părăsit această instituție prin pensionare sau varii motive. Cei noi sunt oameni veniți prin transfer de la alte primării. Și în 2017, 2018 și 2020, ni se reproșa același lucru, că sunt oameni vechi care blochează dezvoltarea orașului. Am vrut să rup legătura între posibile interese ale unora și angajații din Primăria Târgu Jiu. Cinci dintre cei 13 angajați pe care îi avem în acest serviciu sunt din alte localități: Bărbătești, Drăgușești, Horezu. Nu pot să-i bănuiesc de rea credință”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: