Social

Romanescu: Am constatat că se muncește și în weekend

Tot mai mulți primari se plâng de constructori, că nu își fac treaba și trag de lucrări mult după termenul de execuție.

Sunt și exepții, după cum a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. “Tot cu firmele din Gorj lucrăm cel mai bine! Am fost astăzi în teren și am constatat că se muncește și în weekend. Este vorba de SC ELFANCONS 2015 SRL, o societate comercială care înlocuiește stâlpii de troleibuz în cadrul proiectului cu finanțare europeană, în valoare de aproximativ 24 milioane de euro, care prevede modernizarea infrastructurii de transport în comun din Târgu Jiu”, a transmis primarul.

Romanescu a spus că nu este prima lucrare în care firma își dovedește seriozitatea. “Este aceeași firmă care înlocuiește stâlpii pentru iluminatul public într-un alt proiect cu finanțare europeană, în valoare de 5 milioane de euro și care prevede modernizarea iluminatului public. Un alt proiect cu fonduri europene, în valoare de 2 milioane de euro, de care se ocupă societatea este și cel de reabilitare a Școlii Gimnaziale "Constantin Săvoiu", acolo unde, pe lângă reabilitarea totală a unității de învățământ, se construiesc o sală de sport și un amfiteatru. În toate cele 3 proiecte lucrările înaintează rapid. Este unul din motivele pentru care am încurajat mereu societățile din Gorj să participe la licitațiile ce vizează obiective din Târgu Jiu. Avem firme serioase, care depun eforturi și fac lucrări de calitate”, a transmis primarul.

Desigur, și autoritățile trebuie să facă eforturi să plătească la timp lucrările, iar funcționarii nu doar din primărie, din toate instituțiile publice, să nu mai pună piedici și să nu mai întârzie cu autorizările de tot felul.

 

Vizualizări: 1,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: