Diaspora

Român ucis în stil mafiot, în fața casei sale din Roma

Un român în vârstă de 33 de ani a fost asasinat la Roma de o persoană înarmată și mascată care trecea cu o motocicletă, într-un stil care aminteşte de practicile mafiote.

Presa din Italia anunță un atac în stil mafiot care a avut loc în capitala Italiei. Victima este un român în vârstă de 33 de ani care a fost împuşcat chiar în faţa propriei locuinţe precum în reglările de conturi între bandele de traficanţi de droguri. Bărbatul lucra ca zidar şi avea doar câteva antecedente minore pentru furt.

Românul asasinat miercuri seara se numește Mihai Ştefan Roman iar evenimentul a avut loc la Casal de Pazzi, la periferia Romei, în timp ce se acesta se afla pe trotuarul din faţa casei.  Acesta a fost împușcat cu cel puțin două gloanțe care l-au lovit în cap și abdomen, fiind vorba de răni mortale.

“A fost o execuţie. O ambuscadă studiată probabil de cineva care cunoștea obiceiurile victimei”, a scris presa italiană. Crima s-a petrecut într-o zonă populată, iar motocicleta a fost permanent în mişcare de aceea ucigașul și complicele său, care o conducea, au reuşit să scape după ce l-au văzut pe român la pământ.

În ceea ce privește victima, Mihai Ştefan Roman avea în cazier doar un mic antecedent pentru infracțiuni contra proprietății după cum informează presa italiană: “Un zidar angajat regulat de o companie de construcţii din Roma. Cu toate acestea, modalitățile de producere a asasinatului ne fac să ne imaginăm altceva. Cei care anchetează cazul nu exclud o legătură cu drogurile”.

Polițiștii au preluat imaginile de la camerele de supraveghere ale magazinelor din apropiere şi  ale unei farmacii care se află la doar câțiva metri de locul crimei, sperând că înregistrările le vor va măcar un indiciu cu privire la afilierea atacatorilor la vreo bandă.

Vizualizări: 357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: