Eveniment

Reținut pentru amenințare și șantaj

Un bărbat din municipiul Târgu Jiu a alertat sâmbătă poliția despre faptul că a fost amenințat cu moartea de fratele său. Iar amenințările au continuat la adresa fostei soții și a actualului ei soț.

La scurt timp au fost mobilizate toate patrulele aflate în teren pentru identificarea bărbatului, acesta fiind găsit de polițiști la domiciliul său din comuna Dănești.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în cursul zilei de 16 decembrie a.c., bărbatul de 51 de ani ar fi contactat-o telefonic pe fosta soție și ar fi amenințat-o cu moartea. Față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de amenințare a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile”, a comunicat IPJ Gorj.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au extins cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Vizualizări: 1,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: