Eveniment

Reținut pentru 24 de ore după accidentul de la Slivilești

Autorul accidentului mortal produs vineri noaptea, la Slivilești, care s-a predat sâmbătă poliției, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Bărbatul de 37 de ani care a produs accidentul mortal de la Slivilești, și care este finul primarului localității, a fost reținut pentru 24 de ore, după cum a anunțat poliția. „La data de 14 ianuarie a. c., în timp ce polițiștii ridicau autovehiculul implicat în evenimentul rutier, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din comuna Slivilești, care a declarat că este autorul accidentului rutier produs la aceeași dată, în jurul orei 01:00 pe DJ 673 Șiacu. Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar mai apoi audiat. În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului,” au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Autorul accidentului a părăsit locul faptei și a dus mașina în curtea nașului său, primarul localității Slivilești. Trupul bărbatului decedat a fost descoperit de o femeie care a sunat la 112 și apoi a alertat familia bărbatului în vârstă de 62 de ani. Fiul victimei a declarat că poate tatăl său mai avea o șansă să trăiască dacă autorul accidentului solicita ambulanța pentru că atunci când a ajuns la fața locului era în viață și i-a răspuns: "Nu știm de unde venea. Mai avea nici un kilometru până acasă. Eu, când am ajuns lângă el mi-a răspuns când l-am strigat. Toți greșim. Dar poate că dacă ar fi stat să sune el la 112, să anunțe salvarea, poate tata mai avea o șansă să trăiască".

În noaptea accidentului, bărbatul de 37 de ani a mers acasă la primarul Sorin Bucurescu și i-a spus că ar fi lovit o căprioară cu mașina pe care a lăsat-o în curtea acestuia. Edilul a precizat că bărbatul este finul său și venise acasă de sărbători, din Elveția, acesta parcând mereu mașina în curtea sa sau în fața casei. 

actualizare: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vizualizări: 3,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: