Social

Rețea de gaze naturale, finalizată. Oamenii pot depune cereri de branșare!

Locuitorii din comuna Cătunele vor avea, în sfârșit, gaze naturale „la poartă”! Administrația locală a reușit să finalizeze un proiect realizat din fonduri proprii. Investiția acoperă aproximativ jumătate din comună, iar pentru cealaltă jumătate s-au accesat fonduri prin Programul Anghel Saligny.

Înainte de a începe demersurile pentru introducerea rețelei de gaze naturale, angajații primăriei au făcut sondaje în localitate pentru a fi siguri că oamenii doresc această investiție. 

„Am reușit să finalizăm un proiect important pentru localitatea noastră. Introducerea rețelei de gaze naturale. Vorbim despre o investiție realizată din bugetul propriu al primăriei pentru care am alocat aproape patru milioane de lei. Și pentru că din banii noștri am reușit să acoperim doar aproximativ jumătate din comună, am depus un proiect și am și obținut finanțare, prin Programul Anghel Saligny, astfel încât să extindem rețeaua de gaze în toată comuna. În primăvara anului viitor o să și înceapă lucrările”, a declarat Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele. 

Până în momentul de față, pentru 110 gospodării au fost depuse cereri de branșare la rețeaua de gaze naturale.

 

Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: