Social

Elevi din Gorj, premiați de Ministerul Educației

Patru elevi din județul Gorj au fost premiați pentru performanța lor la învățătură. Ei s-au aflat printre cei 144 de tineri, din toate colțurile țării, care au participat la Gala Olimpicilor Internaționali, eveniment organizat de Ministerul Educației, în București.

Pe lângă premierea elevilor cu rezultate extraordinare la olimpiadele internaționale, reprezentanții Ministerului Educației au premiat și unitățile școlare de la care provin, dar și profesorii care i-au pregătit. 

„Recunoștință și bucurie! Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu se află și în acest an între primele licee din țară datorită rezultatelor de excepție obținute la competițiile internaționale de elevii și profesorii noștri!

 Mihai-Alexandru Bratu, Medalie de Aur, Olimpiada Europeană de Geografie, prof. coord. Vasile Zaharia 

Mihai-Alexandru Bratu, Medalie de Argint, Olimpiada Internațională de Lingvistică, prof. coord. Cristina Goanță 

Mihai-Alexandru Bratu, Medalie de Argint, Olimpiada de Lingvistică Asia Pacific, prof. coord. Cristina Goanță 

Alexandru-Ștefan Ișfan, Mențiune de Onoare, Olimpiada Internațională de Fizică a Țărilor din Asia, prof. coord. Rodica-Maria Negrea 

 Vlad-Dorian Vulpe, Medalie de Argint, Balcaniada de Fizică, prof.  coord. Rodica-Maria Negrea”, au transmis reprezentanții Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Un mesaj la fel de emoționant au avut și reprezentanții Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Un elev al acestui colegiu a fost premiat.

„Momente de mare mândrie astǎzi, cu ocazia premierii olimpicilor internaţionali 2023 de cǎtre Ministerul Educaţiei la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București.

MARIO SCURTU printre cei 144 de elevi olimpici premiați pentru cele 174 de medalii, premii și mențiuni obținute la 30 de olimpiade internaționale și olimpiade/concursuri regionale pe discipline (juniori şi seniori) desfăşurate în anul 2023. Reamintim, Mario a obtinut medalie de bronz la Balcaniada de fizica din Albania. 

Domnul profesor GHEORGHE NEAMŢU printre cei 162 de profesori premiaţi. 

Colegiul Naţional ‘’Ecaterina Teodoroiu’’ printre cele 72 de unități de învățământ premiate

Sincere felicitǎri! La cât mai multe astfel de rezultate! Mândri şi onoraţi sǎ ne aflǎm în elita învǎţǎmântului din România!”, se arată în postarea celor de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 1,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: