Social

Restricții pe cel mai circulat drum din Gorj

Drumarii anunță restricții de circulație în localitatea Drăgoieni, pe Drumul Național 67, cel mai tranzitat drum național din județul Gorj. Se toarnă asfalt în zona nodului rutier al variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu. 

 

"În perioada 10-11 aprilie 2024, în zona nodului rutier al VO Tg-Jiu cu DN 67 (Drăgoieni), se vor efectua lucrări de așternere covor asfaltic, circulația rutieră urmând să fie dirijată de piloți de trafic. Rugăm participanți la trafic să reducă viteza și să manifeste prudență în zona lucrărilor", e mesajul celor de la DRDP Craiova. 

 

În prezent, stadiul lucrărilor la centură este de 85%. Sectorul de vest, între Bârsești și Romanești, este pregătit pentru recepția la terminarea lucrărilor, după remedierea neconformităților constate la inspecția preliminară și auditul de siguranța circulației, care au avut loc săptămâna trecută, după recepție se va putea deschide circulației rutiere.

 

 Pe sectorul estic, între Romanești și Iezureni, se lucrează în toate punctele pentru finalizarea lucrărilor și deschiderea circulației pe toată lungimea Variantei Ocolitoare până la data de 25 iunie.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: