Social

Respinși la concursul pentru posturile de la CAS Gorj 

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj nu a reușit să găsească personal pentru ocuparea a două posturi de consilier, cu grad superior, respectiv asistent, temporar vacante. La concursul organizat de instituție, pentru fiecare funcție publică a fost depusă câte o candidatură, dar au fost respinse în faza de selecție a dosarelor. 

Candidaturile au fost respinse pentru că persoanele care au aplicat nu au întrunit condițiile de participare la concursul care era programat pentru data de 31 ianuarie. 

În această perioadă, instituția organizează un alt concurs, pentru ocuparea a două posturi de consilier, cu grad profesional superior. Pentru unul dintre posturi, candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite în domeniul fundamental științe sociale, ramura științe economice, iar pentru celălalt se cer studii universitare de licență absolvite în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de știință Farmacie și Medicină.  De asemenea, trebuie să aibă minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 6 februarie. Proba scrisă se va desfășura în data de 28 februarie, de la ora 11.00, la sediul CAS Gorj. 

 

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: