Social

Angela Pușcaș mai rămâne doi ani la CSM Târgu Jiu

Gorjeanca Angela Pușcaș a decis să prelungească contractul cu CSM Târgu Jiu, sportiva urmând să mai evolueze încă doi ani pentru clubul primăriei.

Handbalistă cu mare experiență la nivelul Ligii Florilor, Angela Pușcaș a prelungit angajamentul pe încă doi ani și va evolua până în 2025 la Târgu Jiu. ”Mă bucur foarte mult că am ajuns la această înțelegere. Colectivul, staff-ul, suporterii și toți cei implicați în proiectul CSM m-au determinat să rămân la Târgu Jiu”, a declarat Angela Pușcaș, după parafarea noii înțelegeri cu echipa din Târgu Jiu.

Conducerea clubului a început încă de pe acum să-şi întărească lotul pentru următorul sezon, primul pas fiind prelungirea contractelor unor jucătoare de bază, pe care se va conta și în sezoanele următoare. Chiar dacă este abia jumătatea sezonului actual, echipa de conducere nu are griji și își conturează un lot de viitor.

Portărița Ekaterina Dzhukeva, pivotul Ana Ciolan și centrul Alexandra Gavrilă și-au prelungit și ele săptămâna trecută colaborările cu CSM Târgu Jiu. 

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: