Actualitate

Reorganizare la universitatea din Târgu Jiu 

Conducerea Universității ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu vrea să reorganizeze institutele de cercetare ale instituției într-un singur institut de cercetare.

O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței ordinare a Senatului universitar din decembrie. ”Se aprobă, în conformitate cu propunerea din cadrul ședinței, măsura nr. 2 din Programul de măsuri privind eficientizarea activității și atragerea de venituri suplimentare, înregistrat cu nr. 4393/23.06.2022, respectiv Reorganizarea institutelor de cercetare ale universității într-un singur institut de cercetare și finanțarea acestuia din veniturile atrase prin contracte, proiecte, activități de consultanță, alte surse legale”, se arată în hotărârea Senatului UCB.

Senatorii UCB au aprobat ca denumirea institutului de cercetare rezultat după reorganizare să fie ”Institutul de Cercetare, Dezvoltare și Inovare”. Acesta va funcționa ca structură distinctă la nivelul universității. Senatul a aprobat și numirea Anielei Bălăcescu în funcția de director interimar la acest institut.

Vizualizări: 1,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: