Actualitate

Licitații anulate la CE Oltenia 

Complexul Energetic Oltenia are bani, are nevoie de bunuri și servicii, dar se întâmplă să nu găsească furnizori. Două licitații au fost anulate zilele trecute. Una prevedea furnizarea de var industrial bulgări, iar cealaltă a fost lansată pentru contractarea serviciilor de întreținere a ascensoarelor de persoane de la Termocentrala Rovinari.

Compania energetică inițiase o procedură în vederea cumpărării de var industrial bulgări necesar în procesele tehnologice la SE Ișalnița, însă achiziția a fost anulată pentru că au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme. În acest caz, societatea intenționa să încheie un contract pe 6 luni, cu o valoare estimată de 182 mii lei.

Cealaltă procedură, cea privind contractarea serviciilor de întreținere, revizii și reparații la ascensoarele de persoane de la SE Rovinari, a fost anulată automat pentru că ”la data limită de depunere ofertă nu au existat ofertanți care au depus ofertă”, scrie la motivul anulării. Pentru aceste servicii, compania energetică alocase un buget de peste 98 mii lei. 

 

Vizualizări: 2,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: