Eveniment

Reacția managerului clubului din Țicleni unde a fost înjunghiat un bărbat 

Conducerea Clubului Babylon din Țicleni, acolo unde la sfârșitul săptămânii trecute un bărbat a fost înjunghiat în zona abdominală cu un briceag, a făcut precizări legate de acel incident. 

 

Managerul clubului spune că agenții de pază ai clubului au intervenit înainte ca victima să fie înjunghiată și au scos afară persoanele implicate, explicând în acest fel că incidentul nu a avut loc în interiorul clubului. 

”Pentru că primesc întrebări, mesaje și pentru a nu se exagera sunt nevoit să fac câteva precizări clare! Sâmbătă în jurul orei 03:00 a fost un incident în club între niște persoane care aveau certuri mai vechi! Firma de pază a intervenit imediat, cum se întâmplă mereu și a scos afară persoanele implicate după care clubul a continuat până la final”, a scris Alexandru Rebedia pe facebook. 

 

Managerul clubului Babylon din Țicleni a precizat că politica clubului este de a interzice accesul ulterior oricărei persoane care face scandal în interiorul localului. 

Agresorul din acest caz a fost reținut luni de oamenii legii, iar procurorii au cerut arestul preventiv în cazul său, pentru tentativă la omor. 

Vizualizări: 5,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: