pamFLEȚI

Putine... ai belit-o, să mă ierți!

Situația tensionată din zona Ucrainei duce la o mobilizare de forțe care este ele. Mai multe atelaje s-au pus în mișcare astăzi, pentru a ține piept unei eventuale ofensive ruse asupra țării vecine. 

Prima mutare strategică a fost diversiunea cu căruța de la Bărbătești, de azi dimineață!! Toți sateliții erau îndreptați către acolo, timp în care, din unitatea militară Tg Jiu, a țâșnit ca un glonț ostenit un transportator pe care ședea un TAB! 

Din datele noastre, mașina de luptă trebuia să plece pe roți, însă mare le-a fost surpriza să constate că, după o lungă ședere în parcul auto al unității, îi dispăruseră bateria și alte câteva subansamble. Evident că a trebuit să improvizeze și au recurs la o soluție extremă. 

Necazurile au continuat și pe parcursul traseului, deoarece convoiul a trebuit să mai treacă o cumpănă în comuna Scoarța. Mai precis, în satul Budieni, pe urcare, a apărut ca din senin o grupare paramilitară care, la văzul mormanului de "fer", a confundat transportorul blindatei cu mașina de la REMAT. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a putea descarcera polidiscurile atacatorilor din blindată. 

Una peste alta, totul e bine când se termină cu bine. La acest moment, transportul a trecut de Horezu și se presupune că este în grafic. Până la sfârșitul lumii ajunge în granița cu Ucraina. 

Deci...Vladimire, să-ți pui cojoc la cur și să te văd cum muți tu TAB ul din drum!

Vizualizări: 5,915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: