pamFLEȚI

Minune la Târgu-Jiu! Pe Heliport au început să zboare tigăi - VIDEO

Minune în prima săptămână de după Paște. Pe Heliportul din Târgu-Jiu au apărut mai multe tigăi, gata, gata să își ia zborul.

Dacă elicopterele SMURD nu pot să aterizeze pe heliport decât ziua, problema fiind ridicată de ceva timp de mai mulți oameni politici, care doar au discutat despre acest fapt, iată că Dumnezeu s-a aplecat totuși asupra noastră și ne-a arătat că amprenta de beton care a costat câteva miliarde bune poate fi utilizată și de tigăi... scuze, bolizi, cu frânele de mână bune.

Cel mai probabil, divinitatea s-a sesizat în urma mișcărilor deputatului USR Miruță, care a apelat la biserică, să facă o chetă pentru a lumina heliportul. Putem să-l trecem chiar în cartea inventatorilor, inventând astfel o nouă cutie a milei. Un deputat adevărat așa face.. caută surse de finanțare.. și chiar le-a găsit. În buzunarele oamenilor care l-au votat.

Revenind la mașinile care și-au făcut veacul pe heliport, chiar ne-ar putea da de gândit. Tot ne plângeam că n-avem locuri de parcare.. na, poftim, mofturoșilor. Parcare. Facem alt heliport, conform standardelor, că a anunțat domn’ primar că are pregătite aproape 2 miliarde de lei vechi pentru ceva studii, proiect, bla-bla-uri, ca să lumineze heliportul. La banii ăștia, facem 2 heliporturi, cu nocturnă de stadion.. că parcă pe cea veche, de pe municipal, am dat-o la fier vechi.

Tot din lotul "când vreau să mă dau șmecher, ori mă scuip, ori mă împiedic", este și amețitul din sens de la Piata Mare. Probabil și-a încălzit pneurile, fiindcă la capitolul drift este corigent. Din puțin nu a încălecat sensul... Că s-a întâmplat azi-noapte, după miezul nopții, când se presupune că ar fi și alte restricții, este doar un detaliu.

 

Vizualizări: 7,909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: