Eveniment

Prostituție la Târgu Jiu, lângă sediul ARR 

- Nouă proxeneți prinși și judecați

Averile adunate din prostituție au fost confiscate prin decizii ale judecătorilor pronunțate în cazul unor proxeneți din Argeș. Rețeaua funcționa în mai multe orașe, iar la Târgu Jiu, zeci de tinere care au căzut în plasa proxeneților, au ajuns într-un bloc aflat în imediata apropiere a sediului Autorității Rutiere Române. 

Victimele care, amenințate că vor fi omorâte și că aceeași soartă o vor avea și copiii lor, s-au prostituat în Argeș, Vâlcea, Gorj și Mureș. În timp ce interceptau discuțiile dintre ele și clienți, anchetatorii DIICOT au aflat locația în care își ofereau serviciile în Târgu Jiu: un bloc aflat lângă Autoritatea Rutieră Română, după cum relatează presa centrală. De altfel, tinerele se foloseau de numele instituției publice pentru a-l da ca punct de reper clienților pe care îi așteptau. Reprezentanții ARR spun că nu știau nimic de acest lucru și că nu au existat situații care să le atragă atenția.

În blocul de lângă instituție, erau aduse mai multe tinere, iar clienții veneau prin anunțuri la mica publicitate. 

Cei nouă proxeneți au ajuns în fața instanței și, pe lângă pedepse cu închisoare, judecătorii au decis și să le ia averile adunate prin chinul victimelor.

 

Vizualizări: 2,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: