Actualitate

Prorector nou la UCB

Universitatea ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu are un nou prorector. Senatorii universității au decis ca profesorul universitar Adina Claudia Neamțu să preia această funcție, urmând să aibă responsabilități în ceea ce privește relațiile internaționale, asigurarea calității, dezvoltarea instituțională și resursele umane. Practic, este vorba de postul de prorector rămas vacant după demisia din funcție a lui Liviu Marius Cîrțînă. 

19 membri ai Senatului universitar au votat în favoarea acesteia, însă au fost și două voturi împotrivă, iar un vot a fost anulat. Rezultatul votului exprimat de senatori a fost validat în ședința Senatului din data de 17 martie. 

În cadrul aceleiași ședințe, Senatul universității târgujiene a aprobat numirea lectorului universitar Carina Elena Stegăroiu în funcția de decan interimar al Facultății de Științe Economice, până la organizarea concursului.

De asemenea, Liviu Marius Cîrțînă a fost numit în funcția de director interimar al Departamentului pentru Asigurarea Calității, tot până la organizarea concursului pentru această funcție. 

Vizualizări: 5,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: