Social

Proiecte importante, realizate în comuna Bălănești 

An important pentru comunitatea din localitatea Bălănești! O serie de investiții vor fi finalizate, iar altele vor fi implementate. Pe lista de priorități se află reabilitare de drumuri, dar și modernizarea unităților de învățământ. 

În perioada următoare, se va face recepția la proiectele care s-au derulat anul trecut.

"Anul acesta o să finalizăm câteva proiecte importante pentru localitatea noastră. De exemplu, o să facem recepția a două tronsoane de drum din DC 15, Voiteștii din Vale-Glodeni, cu o lungime de 5 kilometri și Ohaba-Blidari de 4 kilometri. De asemenea, se vor recepționa și lucrările de modernizare și reabilitare a Școlii Gimnaziale "Ion Popescu Voitești", un proiect care se ridică la aproape 4 milioane de lei. În plus, o să finalizăm și lucrările la noua grădiniță cu Program Prelungit Voiteștii din Vale", a declarat Ovidiu Pungan, primarul localității Bălănești. 

De asemenea, o serie de noi proiecte vor fi implementate în lunile care urmează. 

"Avem un proiect depus pentru realizarea unui parc fotovoltaic, pentru înființarea unui centru de permanență și pentru reabilitarea unui alt tronson din DC 15, acesta din urmă fiind depus prin CNI. Vom căuta în continuare soluții pentru a finanța și alte obiective pe care ni le-am propus",a mai declarat primarul Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: