Social

Programele sociale din bani europeni creează locuri de muncă la Rovinari

„Bunicii comunității”, „Masa pe roți” și “Pro Educație” sunt proiecte sociale implementate în prezent de Primăria Rovinari. Pe lângă beneficiul adus comunității, programele creează și locuri de muncă în localitate.

Primăria Orașului Rovinari a scos la concurs posturile din echipa de implementare a proiectului „Bunicii comunității”.

Este vorba de un coordonator de personal de specialitat, un expert grup-țintă, un expert comunicare/ promovare, un animator socio-educativ. Concursul va începe pe 23 noiembrie cu proba scrisă, iar interviul va fi pe 26 noiembrie.

Un alt program social implementat la Rovinari este „Masa pe roți”. Prin acest proiect, persoane vârstnice vulnerabile ar urma să primească o masă caldă la domiciliu, la fel și persoane cu dizabilități. Și aici este vorba de noi locuri de muncă, în noiembrie fiind concurs pentru postul de psiholog.

Primăria Orașului Rovinari face angajări și pentru implementarea proiectului „Pro Educație”, fiind vorba de un post de învățător și unul de profesor matematică, învățământ gimnazial.

Candidații trebuie să aibă studii superioare, cinci ani vechime în muncă, din care doi în specialitate.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 17 noiembrie, iar concursul va fi pe 25 noiembrie - proba scrisă și 2 decembrie, interviul.

Vizualizări: 1,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: