Social

Mai multe spitale caută asistenți medicali

Mai multe spitale din Gorj au scos posturi la concurs în această perioadă. Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Comuna Runcu, sanatoriul de la Dobrița, cum îl știe lumea, angajează asistent medical debutant în specialitatea radiologie și imagistică medicală. Este necesară diplomă de școală sanitară postliceală/ studii superioare în specialitatea radiologie și imagistică medicală sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997. Termenul limită de depunere a dosarelor este 16 noiembrie, iar concursul va începe pe 24 noiembrie cu proba scrisă.

Spitalul Orăşenesc Turceni caută asistent medical generalist debutant pentru Compartimentul Neonatologie. Candidații trebuie să aibă studii postliceale. Concursul va începe pe 23 noiembrie cu proba scrisă, iar dosarele pot fi depuse până pe 15 noiembrie.

Cinci asistenți medicali caută și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, aici fiind nevoie și de trei ani vechime în specialitate. Mai puteți depune dosarele până pe 10 noiembrie, iar proba scrisă a concursului este programată pe 24 noiembrie.

Spitalul Orăşenesc Novaci caută asistent medical debutant pentru Compartimentul obstetrică-ginecologie și asistent medical debutant la Cabinetul ambulatoriu integrat obstetrică-ginecologie. 5 noiembrie este ultima zi de depunere a dosarelor, iar concursul va fi pe 16 noiembrie.

Vizualizări: 4,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: