Ultima oră

Primim străini pe stadioane, dar nouă ne interzicem tot

Arena Naţională din Bucureşti va fi gazda unui meci de Champions League. Atletico Madrid înfruntă echipa engleză Chelsea. Spaniolii nu primesc formaţia londoneză din cauza pandemiei şi au făcut demersuri ca meciul să se joace la Bucureşti.

"Atletico Madrid - Chelsea se va juca, marți, pe Arena Națională, pentru că Spania nu primește cetățeni britanici pe teritoriul său, din cauza pandemiei. Noi primim. Foarte bine, bravo nouă", a scris Justin Ştefan, secretarul general al LPF

Justin Ştefan a avut recent o poziţie clară privind accesul spectatorilor pe stadioane. El susţine, alături de suporteri români, redeschiderea stadioanelor la o capacitate de 30%. 

"Nu permitem însă niciunui fan să vină la meci, în schimb trebuie să facem permutări în programul Ligii 1 pentru a mai putea avea un meci pe Arenă și în această etapă. Spania nu vrea să riște nimic din punct de vedere sanitar, noi acceptăm prezența delegației engleze, deși nu e cauza noastră. Dar nouă ne interzicem tot", a mai scris acesta pe Facebook.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: