Politică

Primarul Stan poate pleca din arest câteva ore

Primarul comunei Albeni, trimis în judecată pentru fapte de corupție, a cerut voie instanței de judecată să plece din arestul la domiciliu. 

Timp de două zile, între anumite ore, primarul Ionuț Silviu Stan poate părăsi vila din Târgu Jiu, unde este „arestat”, pentru a merge la arhiva Tribunalului Gorj, să-și studieze dosarul.
„Admite cererea formulată de inculpatul Stan Silviu Ionuț. În baza art. 221 alin.(6) C.pr.pen., permite inculpatului Stan Silviu Ionuţ să părăsească imobilul unde execută măsura preventivă a arestului la domiciliu, situat ...., în datele de 09 şi 10 noiembrie 2022, între orele 9,00-14.00, pentru a se deplasa la arhiva penală a Tribunalului Gorj, în vederea studierii dosarului cauzei. Se comunică organului desemnat cu supravegherea. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, a decis, miercuri, Tribunalul Gorj.

Stan a fost trimis în judecată pentru comiterea a patru infracţiuni de trafic de influenţă, pentru luare de mită, divulgarea și instigarea la divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Acesta este acuzat că a primit bani de la diverse persoane pentru a le angaja în cadrul primăriei, fie prin a interveni pe lângă comisia de concurs, fie prin a obţine subiectele şi rezolvarea acestora pentru persoanele respective.

Vizualizări: 1,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: