Actualitate

Primăria Târgu-Jiu scapă de executarea silită. Pandurii nu primeşte niciun ban

Primaria Târgu-Jiu scapă momentan de executarea silită în care trebuia să achite aproximativ 3 milioane de lei clubului Pandurii, club ce a câştigat procesul cu asociaţii. Consiliul Local Târgu-Jiu trebuia să achite banii respectivi, bani ce reprezintă cotizaţiile neachitate, dar cum Consiliul Local nu are conturi, municipalitatea ar putea scăpa. 

Primaria Târgu-Jiu a atacat executarea silită cerând amânarea acesteia, instanţa pronunţându-se pozitiv la cererea primăriei. "Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite, formulată de petenta UAT TG-Jiu. Dispune suspendarea provizorie a executării silite ce formează obiectul dosarului de executare nr.1223/201, instrumentat de Societatea Profesională de Executori Judecătorești ,,Lex Fortis,, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite în cadrul dosarului nr.5227/318/2021 al Judecătoriei Tg-Jiu. Fără cale de atac", informează instanţa de judecată.

Primarul Marcel Romanescu a susținut permanent că nu Primăria, ci Consiliul Local a fost în asocierea de la Pandurii, astfel că datoria nu poate fi transferată de pe o entitate pe alta.

Vizualizări: 2,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: