Social

Primăria Târgu Jiu a reluat concursul pentru șefia teatrului 

Municipalitatea din Târgu Jiu a reluat concursul de proiecte de management pentru ocuparea funcției de manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”. La prima încercare, cei doi candidați, actrița Andreea Chirițescu și regizorul tehnic Sorin Pungan, au picat concursul. 

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare în domeniul științe umaniste și arte, să aibă studii universitare de master în domeniu administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției de manager. 

De asemenea, trebuie să aibă o vechime sau experiență în studii superioare de minimum 3 ani, dar și pregătire sau experiență în management. Curios este faptul că la primul concurs primăria solicita o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani. O altă modificare față de concursul inițial este că nu mai pot participa absolvenții de studii universitare în domeniul științe sociale. 

Data limită pentru depunerea proiectelor de management este 28 noiembrie, ora 16.00. Analiza proiectelor depuse de candidați va avea loc până în 12 decembrie, iar candidații vor susține proiectele de management în cadrul unui interviu până în 20 decembrie. Concursul se va desfășura la sediul primăriei. 

Vizualizări: 1,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: