Social

Primăria răspunde la telefonul cetățeanului: 0253984

Fenomenele meteo neașteptate din ultimele zile au creat numeroase probleme pentru cetățenii Municipiului Târgu Jiu, care au acum un număr de telefon unde pot semnala aceste probleme. 

După furtuna de vineri noaptea, când autoritățile locale și-au trimis reprezentanții pe străzile din Târgu Jiu pentru a constata și dispune remedierea problemelor apărute după vântul puternic, primarul Marcel Romanescu a mulțumit echipelor Edilitara care au intervenit pentru remedierea pagubelor produse de furtună.

„O noapte istovitoare și o zi lungă în teren, alături de viceprimarul Bogdan Bejinaru și directorul Adrian Dăianu pentru coordonarea echipelor noastre de intervenție. Le mulțumesc celor de la Edilitara care au intervenit imediat după furtuna din noaptea trecută și rămân în teren, în continuare, pentru a remedia stricăciunile făcute de vântul puternic. Copaci căzuți, acoperișuri smulse, crengi și alte obiecte aruncate pe carosabil, autoturisme devastate, totul în urma unei furtuni foarte puternice care a produs multe pagube”, a precizat edilul care a anunțat că sesizările cetățenilor continuă să vină și a doua zi după furtună și că s-a instituit un număr special de telefon pentru acestea: „Încă avem sesizări, toate echipele noastre sunt în teren și s-a intervenit rapid, prioritizând cu atenție problemele semnalate. Răspundem oricărei situații anunțate la Telefonul Cetățeanului, 0253984, sau online, prin mesaje directe pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Mulțumim cetățenilor care s-au implicat și au ajutat echipele noastre!”.

Vizualizări: 698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: