Politică

Primar: Domnul prefect a petrecut câteva clipe minunate cu domnul director

Prefectura e o pălărie prea mare pentru Iulian Popescu, umilul slujitor al „stăpânului” Iordache. E atât de mare pălăria încât ar încăpea la sârbă toți angajații din instituție sub ea. Și o demonstrează cu fiecare zi care trece.

Mai nou, prefectul se pricepe la toate, dar la nimic, în realitate. A intrat în războaie dictate de partid cu mulți primari și chiar și cu șeful Consiliului Județean Gorj.

Primarul Marcel Romanescu e și el ținta atacurilor dese. Și nu e de mirare. Așa e ordinul trasat de la partid. Mai nou, prefectul atacă primăria bombardând Direcția de Urbanism, dar fără să explice și ceva concret.

Romanescu i-a dat replica. Edilul crede că prefectul poate voia să ajungă la Universitatea Ion Mincu, la Arhitectură, atunci când a fost surprins, noaptea, pe holul unui liceu din Târgu Jiu. Imaginile cu prefectul mergând pe trei cărări la miezul nopții au devenit virale pe rețelele de socializare. „Împreună cu domnul director de la Ion Mincu a petrecut câteva clipe minunate la 12 noaptea”, îl ironizează Romanescu.

“Domnul prefect începe să se priceapă la tot. Văd că are cunoștințe în toate domeniile. O să fac o precizare. A greșit culoarele instituțiile de învățământ. În loc să ajungă la Universitatea Ion Mincu, de arhitectură, de unde putea să ia informații corecte a ajuns la Liceul Ion Mincu, seara, târziu. Pe culoar, s-ar putea, de acolo, să-i fi transmis cineva că nu avem documentele necesare. Împreună cu domnul director de la Ion Mincu a petrecut câteva clipe minunate la 12 noaptea. Informațiile cele mai corecte putea să se primească de la specialiști. Dânsul nu e vinovat de aceste lucruri. Doar trebuie să execute niște ordine care sunt date de stăpân”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Primarul a mers mai departe. A confirmat și el ce se vede de la o poștă. Încă de la instalare, prefectul e într-o continuă campanie electorală și bifează temele pe care i le scrie pe agendă „stăpânul” lui, cel care l-a propulsat pe fotoliul de primar. Ce-o avea sula cu Prefectura? „Nu se prea regăsește în haina de prefect. Prefectul era reprezentantul Guvernului în teritoriu și reprezenta toți cetățenii, toate UAT-urile. Acum dumnealui reprezintă doar Partidul Național Liberal și nu poți să fii niciodată echilibrat. A intrat în conflict cu toată lumea, cu președintele Consiliului Județean, cu marea majoritate a primarilor din județ încercând să păstreze acel scaun pe care l-a preluat după o demisie. E într-o situație jenantă, într-o campanie electorală permanentă”, a mai spus Romanescu.

Vizualizări: 3,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: