Actualitate

Prima încercare pentru Plaveți

Complexul Energetic Oltenia are de câteva săptămâni un Directorat nou, care pe 7 martie va începe negocierea unui act adițional la Contractul Colectiv de Muncă.

Liderii sindicali au promis public salariaților că nu vor accepta o creștere salarială mai mică de o mie de lei de fiecare. Mai mult, au spus că vor solicita ca primele de Ziua Muncii, Ziua Meseriei și cea de final de an vor crește la patru mii de lei.

Anul trecut, administrația a găsit soluții pentru majorări salariale consistente, iar compania a avut un profit istoric.

Niciunul dintre directorii de anul trecut nu se regăsește în noua conducere. Directoratul este format acum din trei membri noi, Dan Iulius Plaveți, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.

În cele câteva săptămâni de mandat pe care le-au avut, compania a atins un minim istoric al vânzărilor de energie pe timp de iarnă, astfel că este foarte probabil ca bugetul să nu permită creșterile salariale vehiculate de liderii sindicali.

Este prima încercare a noului director, Dan Iulius Plaveți, care conduce acum o companie cu puncte de lucru în patru județe și în municipiul București și cu o cifră de afaceri care poate produce amețeli.

 

Vizualizări: 4,683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: