Social

Prima echipă din Târgu Jiu care va juca în Liga Campionilor!

Performanța CSM Târgu-Jiu nu se oprește la finala Cupei României pentru că echipa de handbal feminin continuă să scrie istorie, fiind acum invitată să joace în Liga Campionilor.

Vestea spectaculoasă că o echipă din Târgu Jiu ar putea juca în Liga Campionilor a fost dată marți de primarul Marcel Romanescu care a dezvăluit că CSM Târgu Jiu a fost invitată de Federația Română de Handbal să participe în competiția europeană de top a cluburilor.

”Cred că cea mai bună veste pe care puteam s-o primim este legată de sport. La sfârșitul săptămânii trecute, toți ne-am bucurat că o echipă care activează doar de un an în Liga Florilor s-a calificat în finala Cupei României și grupele EHF. Am primit o veste care ne-a lăsat fără aer, o invitație de participa în Liga Campionilor. Trebuie făcută o analiză, participarea presupune anumite costuri pentru autoritatea locală. Am luat legătura cu președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, pentru că doar primăria nu poate susține aceste costuri. Cosmin Popescu s-a angajat că va fi alături de noi”, a anunțat primarul Marcel Romanescu, marți, la Infinit FM.

Federația de Handbal a lansat invitația și rămâne ca acum conducerea clubului să dea un răspuns privind participarea CSM Târgu Jiu în Liga Campionilor. Rămâne de văzut dacă echipa va putea disputa meciurile de acasă la Târgu Jiu pentru că sunt anumite cerințe obligatorii legate de sala de competiție.

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: