Social

Juniorii 3 ai CSM Târgu Jiu, la Turneul Final Speranță

Una dintre grupele de viitor la handbal masculin a CSM Târgu Jiu, cu un parcurs extraordinar în acest sezon, se va lupta în următoarele zile la Turneul Final Speranță.

Este vorba de juniorii 3 de la CSM Târgu Jiu, care s-au calificat în acest sezon în faza finală a întrecerii acestei categorii de vârstă. 

Echipa pregătită de antrenorul Vali Popescu va evolua în această săptămână în cadrul Turneului Final Juniori 3 Speranță, în perioada 24-28 mai, la Seini.

”Sunt foarte mulțumit de acești copii, pentru că am reușit să ajungem în această fază a campionatului. Sper să facem o figură frumoasă acolo”, a declarat antrenorul Vali Popescu, marți, înainte de plecarea spre turneul din Marmureș.

Juniorii gorjeni au fost câștigători detașați în Grupa 2 Speranță, fiind repartizați la faza finală a competiției în Grupa A. Din această grupă mai fac parte CSS Călărași, CSM Reșița și CS Brazi. În grupa B au fost repartizate echipele LPS Cluj, ACS Avatar Brașov, ACS Academia Junior Ploiești și CS Seini. 

Primul meci din grupă al gorjenilor se va disputa miercuri, 24 mai, de la ora 10.00, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu CSS Călărași. Joi, 25 mai, de la ora 12.00, juniorii gorjeni se vor înfrunta cu CS Brazi. În ultima partidă din grupă, CSM Târgu Jiu va juca cu CSM Reșița, meci programat vineri, 26 mai, de la ora 12.00.

CSM Târgu Jiu Juniori 3: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Mario Stancu, Yanis Penescu, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ştefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Luca Hortopan, Andrei Anuțoiu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu. Antrenor: Vali Popescu.

TURNEUL FINAL JUNIORI 3 SPERANȚĂ

EDIȚIA 2023-2024

SEINI, MARAMUREȘ

24-28 MAI 2023

MIERCURI, 24 MAI, ORA 10.00

CSM TÂRGU JIU – CSS CĂLĂRAȘI

JOI, 25 MAI, ORA 12.00

CSM TÂRGU JIU – CS BRAZI

VINERI, 26 MAI, ORA 12.00 

CSM TÂRGU JIU – CSM REȘIȚA

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: