Social

Prețuri accesibile la meciul FCU Craiova – FCSB de la Târgu Jiu

Începând de miercuri s-au pus în vânzare biletele pentru meciul anului de la Târgu Jiu, cel dintre FCU Craiova și FCSB, prețurile fiind accesibile și pornind de la 10 lei.

Suporterii care doresc să fie prezenți la meciul de pe Stadionul Municipal din data de 16 iulie, dintre FCU Craiova și FCSB, pot deja să procure online biletele.

„În municipiul nostru sunt foarte mulți fani ai ambelor echipe, dar și iubitori ai fotbalului care nu vor să rateze un astfel de eveniment”, a scris primarul Marcel Romanescu, cel care a anunțat și intermediat organizarea jocului de Liga 1 pe Stadionul Municipal, anunțând că biletele se pot procura de pe eventim.ro.

Suporterii vor putea să își achiziționeze bilete pentru acest meci și de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, programul acesteia urmând să fie comunicat de clubul organizator.

Prețurile biletelor pentru acest meci vor fi de 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna II, 30 de lei la Tribuna I și 80 de lei la sector VIP.

Prețul închirierii unei loje pe meci este de 2000 RON, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil. 

 

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: