Social

Premiați pentru campania de colectare a deșeurilor

Direcția de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, din cadrul Consiliului Județean Gorj, a fost premiată în cadrul Galei Premiilor Infomediu Europa, ediția a XV-a, pentru modul în care a organizat și desfășurat campania pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE-uri).

Campania s-a desfășurat în acest an, din luna mai până la finalul lunii iunie, iar cei care au participat au fost înscriși automat la o tombolă, câștigând diferite premii.

„Le mulțumesc pe această cale colegilor mei pentru modul în care s-au implicat în organizarea acestei campanii, unităților administrativ teritoriale pentru că au înțeles importanța acestei campanii, dar și presei locale pentru promovarea acestei campanii”, a declarat Luis Popa, șeful Direcției de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

Campania de colectare a electrocasnicelor vechi a început în anul 2018, într-o singură localitate, iar în prezent se desfășoară în tot județul Gorj.

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: