Social

Posturi disponibile în spitale din Gorj. Când sunt concursurile!

Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești Jiu a scos la concurs un post de asistent medical generalist, la Compartimentul sterilizare din Secția Chirurgie Generală. Persoanele interesate trebuie să dețină diplomă de studii postliceale prin echivalare, adeverință care să ateste că a susținut și promovat examenul de debutant și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de cel puțin 6 luni. Concursul va începe în 20 aprilie, cu proba scrisă, iar interviul va avea loc în 27 aprilie

Tot spitalul din Sadu angajează și kinetoterapeut debutant. Este vorba de un post temporar vacant, pentru Compartimentul recuperare neurologică din cadrul Secției Neurologie. Candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniu. Proba scrisă va avea loc în 14 aprilie, iar interviul 19 aprilie. 

De asemenea, Spitalul Orăşenesc Turceni va organiza un concurs de recrutare, pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată, a funcției de asistent medical generalist pentru laboratorul de analize medicale. Pot aplica pentru acest post persoanele care au studii postliceale sanitare în specialitatea generalist, o vechime de cel puțin 6 luni vechime în specialitate, să fi promovat examenul de debutant. 

Selecția dosarelor va avea loc în 8 aprilie, proba scrisă a fost programată pentru 19 aprilie, iar interviul va fi susținut de candidați în 27 aprilie. 

Vizualizări: 1,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: