Social

Posturi din primărie, „scoase la concurs” pe Facebook

Un primar din județul Gorj a ales o metodă mai puțin obișnuită de a atrage candidați pentru concursurile pe care instituția administrată de el le va organiza. Astfel, Narcis Petre Remetea, primarul orașului Tismana, a anunțat, în direct, pe pagina de Facebook, faptul că, în perioada următoare, se vor scoate la concurs 7 posturi, dintre care 6 vor fi chiar în administrația publică locală. 

 

Remetea și-a motivat și gestul: prin această metodă foarte mulți locuitori ai orașului Tismana vor afla de oportunitatea de angajare care s-a ivit.

„Vreau să vă aduc la cunoștință scoaterea la concurs a 6 posturi. Patru posturi vor fi la Compartimentul Urbanism, dat fiind faptul că anul trecut doi colegi s-au transferat la instituții superioare nouă. Cele patru posturi sunt următoarele: inspector clasa I, grad profesional superior, se cere o vechime de 7 ani, inspector clasa I, grad profesional debutant, nu se cere experiență, inspector clasa I, grad profesional debutant, Compartiment Recepție și Regularizări Taxe, nu se cere vechime, inspector clasa I, grad principal, Compartiment Autorizări și Avize de Funcționare, se cere vechime 5 ani. Prin urmare, am creat două posturi cu vechime și două pentru debutanți astfel încât să dăm o șansă și tinerilor din orașul Tismana. (...) Având un volum foarte mare de muncă am creat încă un post la Compartimentul Achiziții. Aici avem doi colegi și intenționăm să mai aducem o persoană, dacă își va depune cineva dosarul. Direcția de Sănătate Publică ne-a acordat încă un post de asistent social, vorbim de al șaselea post scos la concurs, este vorba despre un post de inspector clasa I, grad debutant. Totodată, vreau să fac mențiunea că am scos la concurs și un post de informatician la Liceul Tehnologic Tismana, având în vedere faptul că am reușit să implementăm un proiect ce presupune dotarea unității școlare cu aparatură de ultimă generație și un laborator modern de informatică”, a transmis pe Facebook, primarul orașului Tismana, Narcis Petre Remetea.

Edilul nu a încheiat „transmisiunea” până nu i-a asigurat pe viitorii candidați că vor avea parte de concursuri corecte, organizate „ca la carte”.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: