Social

Post vacant de administrator financiar 

Școala Gimnazială Capu Dealului din comuna Brănești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar cu jumătate de normă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii economice, cunoștințe de operare/programare pe calculator (necesitate și nivel): nivel mediu, limba engleză, nivel mediu și flexibilitate, disponibilitate și cunoștințe PC.  Este necesară, de asemenea, vechime de minim 3 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 7 februarie, urmând ca proba scrisă să fie programată pe data de 14 februarie  iar pe 17 februarie  va avea loc proba de interviu.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială Capu Dealului, cu sediul în comuna Brănești, Str. Primăverii nr. 39, județul Gorj, telefon 0253.288.015, e-mail: [email protected].

 

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: