Social

Angajări la Casa de Asigurări de Sănătate Gorj

Casa de Asigurări de Sănătate Gorj organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante de consilier în grad superior.

Este vorba de două posturi de consilier, unul în Compartimentul evaluare – contractare servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, analiză cereri și eliberare decizii îngrijiri la domiciliu și dispozitive medicale și altul în Compartimentul CLAWBACK din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj.

Pentru postul de Consilier, Clasa I, Grad superior sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: Ştiinţe sociale  sau Ştiinţe economice iar vechimea minimă necesară în specialitatea studiilor este 7 ani.

Gorj.

Pentru postul de Consilier, Clasa I, Grad superior  în Compartimentul CLAWBACK sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţe biologice şi biomedicale, Farmacie sau Medicină iar vechimea minimă în specialitatea studiilor este de 7 ani.

Data de susținere a probei scrise este 28 februarie iar data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției odată cu afișarea rezultatelor probei scrise. Concursul se va organiza la sediul Casei de Asigurări de Sănătate a Județului Gorj, str. Prahova nr.5, Tg Jiu, Gorj iar dosarele se pot depune până pe data de 6 februarie. 

 

Vizualizări: 4,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: