Social

Post de șef de centru social, scos la concurs 

Primăria comunei Jupânești, județul Gorj, face angajări pentru Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale, unitate în care copiii care provin din familii vulnerabile primesc sprijin de specialitate. Astfel, administrația locală caută personal care să ocupe postul de șef de centru, de psiholog practicant și de instructor de educație. Sunt funcții contractuale, iar angajarea este pe perioadă nedeterminată. 

Candidații la postul de șef de centru trebuie să aibă studii universitare absolvite în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie, dar și o vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale. 

Pot să se înscrie și absolvenții cu diplomă de licență în domeniul juridic, medical, economic și al științelor administrativ. În acest caz, experiența în domeniul serviciilor sociale trebuie să fie de minimum 5 ani. 

Aplicanții pentru postul de psiholog practicant trebuie să aibă studii superioare în domeniul psihologiei, dar și o vechime de cel puțin 1 an. Pentru postul de instructor de educație sunt acceptați absolvenții de studii medii în domeniul pedagogic, specializarea educator, sau de studii superioare absolvite cu diplomă de licență cu modul pedagogic. De asemenea, trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 1 an.

Concursul va debuta în data de 4 mai, cu proba scrisă. Interviul a fost programat pentru data de 9 mai. Doritorii au la dispoziție circa o săptămână pentru a-și depune dosarele. 

Vizualizări: 1,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: