Social

Post de medic în Gorj, pe care nu îl vrea nimeni

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a scos din nou la concurs postul de medic specialist la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu Jiu.

Un post care a mai fost scos la concurs, fără să se prezinte nimeni. Salariile medicilor din DGASPC sunt mai mici decât cele ale medicilor din spitale, acesta fiind principalul motiv.

Poate pentru unii contează că nici beneficii suplimentare nu ar avea de unde să fie, pe când în spitale știm cu toții că, dacă nu curge, pică.

Data limită pentru depunerea dosarelor celor care vor să participe la concursul organizat de DGASPC Gorj este 15 martie 2022, ora 16:30. 

Condițiile de participare la concurs sunt: studii superioare de lungă durată, profilul „medicină” și specializarea „medicină generală”, „pediatrie”, „neurologie”, „psihiatrie” sau „medicină de familie”; certificat care să ateste obținerea titlului de medic specialist; certificat de membru al Colegiului Medicilor din România, însoțit de avizul anual valabil. Nu se cere vechime în muncă.

Proba scrisă va fi pe 24 martie, iar interviul pe 29 martie.

Vizualizări: 1,959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: