Eveniment

Polițistă rănită în accident 

O polițistă de 23 ani, un copil și încă o persoană au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, vineri, în Vâlcea.

Două autoturisme au intrat în coliziune pe DJ 678 A, pe raza comunei vâlcene Galicea. Din primele informații, a fost implicat un autoturism care era condus de o polițistă aflată în timpul liber și un altul condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani. Martorii susțin că șoferul ar fi ieșit dintr-o curte și nu a acordat prioritate. 

Polițiștii sosiți la fața locului au comunicat că trei victime au ajuns la spital. 

„Un bărbat de 65 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678 A, în localitatea Galicea, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie ( 23 de ani, cadru MAI, aflată in timpul liber). În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a altor 2 pasageri (un adult și un minor) din același autoturism. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Vâlcea. 

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

 

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: