Eveniment

Polițistă agresată de colegi

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu va instrumenta dosarul privind agresarea șefei Postului de Poliție Negomir, în sediul Poliției Orașului Rovinari, unde fusese chemată la o anchetă de către colegi din cadrul Compartimentului Control Intern.

”La data de 29 aprilie a.c., personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a sesizat Poliția Municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat o femeie de 33 de ani, care a declarat că în ziua precedentă a fost victima unei agresiuni fizice, acuzând dureri la nivelul membrelor superioare. Având în vedere calitatea persoanei, rezultatul verificărilor va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea analizării și dispune conform competențelor” transmite IPJ Gorj.

Se pare că polițiștii au vrut să îi ia telefonul cu forța, acesta s-a spart, iar polițista s-a tăiat la mână.

Cei doi ofițeri de la Control Intern anchetau o presupusă faptă de distrugere. Mai exact, la un chef la o cabană din Rânca, unde s-au distrat mai mulți polițiști, unul dintre ei ar fi distrus o ușă. În urma incidentului, polițistul în cauză s-a înțeles cu proprietarul cabanei, despăgubindu-l. Polițista anchetată acum avea filmări în telefon cu acest incident.

 

Vizualizări: 1,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: