Actualitate

Poliția Locală Târgu Jiu rămâne fără armata de șefi. Proces pierdut definitiv!

Sindicatul Polițiștilor Locali din Târgu Jiu a pierdut definitiv procesul cu primăria și consiliul local. Sindicatul contestase noua organigramă, care desființa mare parte din posturile de șefi bine remunerate, organigramă care aduce o economie la bugetul local de milioane de lei pe an.

“Respinge cererea de suspendare a HCL 77/2021 Târgu Jiu, ca rămasă fără interes. Definitivă”, este decizia Curții de Apel Craiova din 27 aprilie. 

Organigrama cea nouă, care intră în vigoare la începutul lunii mai, a desființat mai multe posturi de șef de serviciu, care nu se justificau, dar erau plătite cu circa șase mii de lei net pe lună. In plus, aproximativ 40 de politisti locali au fost transformati din functionari publici in paznici.

actualizare: Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a comentat decizia instanței. “Justiția ne dă dreptate și vreau să mulțumesc, încă o dată, echipei care a gândit reorganizarea, mai ales Direcției de Resurse Umane și Direcției Juridice, pentru munca depusă. Pentru cei ce încă mai au dubii, iată că am procedat legal, iar declarațiile prin care s-a încercat înfierarea și suspendarea acestei reorganizări s-au dovedit a fi doar propagandă. Cel mai puternic argument în acest caz este faptul că noi ne dorim să eficientizăm activitatea Primăriei Târgu-Jiu și nu să deservim tot felul de interese, iar în acest caz nu puteam să acționăm decât în spiritul legii!”, a declarat Romanescu.

Vizualizări: 5,812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: