Social

Polaris nu va creşte, încă, tariful pentru gunoi 

Criza gunoaielor din Gorj nu afectează încă buzunarele târgujienilor. Societatea Polaris M Holding, cea care colectează deșeurile de pe raza municipiului Târgu-Jiu, va duce gunoiul la depozitul de la Severin, fără să crească tariful în perioada următoare. Cel puţin până pe 16 aprilie, atunci când se va judeca din nou cererea suspendării executării deciziei prin care Agenția pentru Protecția Mediului a lăsat fără autorizație de mediu groapa de gunoi din Târgu-Jiu. 

"Am avut o discuţie la sediul companiei Polaris, iar vestea bună pentru târgujieni este că, în perioada următoare, nu am stabilit neapărat un termen, nivelul tarifului la colectare rămâne acelaşi pentru municipiul Târgu-Jiu. Cel puţin până pe 16 aprilie tariful rămâne neschimbat. Vom purta în continuare discuţii cu cei de la Polaris şi dânșii au demonstrat că sunt deschişi la aceste discuţii", a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Depozitul ecologic de la Târgu Jiu a rămas fără autorizație de mediu din 23 martie, pentru șase luni. Depozitarea la Mehedinți costă dublu față de Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: