Politică

PNL + PSD = 0

PNL și PSD se anulează reciproc la guvernare. Cel puțin asta înțelegem din mesajele date de organizațiile de la Gorj, în legătură cu neaplicarea totală a Legii 197/2021, care a adus după doi ani de la adoptare reducerea vârstei de pensionare pentru o parte din salariații Complexului Energetic Oltenia, dar fără celelalte beneficii.

De la PSD înțelegem că este vina PNL, care conduce Casa Națională de Pensii și nu vrea să le dea dreptul minerilor și energeticienilor. “Responsabilitatea aplicării Legii 197/2021 revine Casei Naționale de Pensii, adică PNL”, a transmis astăzi PSD Gorj, într-un comunicat.

Aflăm însă de la PNL, dintr-un alt comunicat, tot de astăzi, că este vina Partidului Social Democrat. “PSD nu permite Caselor de Pensii o altă interpretare a legii”, transmite biroul de presă al PNL Gorj, făcând referire la interpretarea impusă de Ministerul Muncii.

Cu alte cuvinte, ei ar vrea, poate ar și putea, dacă nu ar fi atât de preocupați să își dea în cap unii altora și să se laude și cu ce nu au făcut. Separat sunt buni, împreună sunt zero.

Vizualizări: 2,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: